Saturday, July 30, 2011

3 THINGS TO TELL




THREE THINGS TO TELL ?

Firstly,



RAMADHAN RAMADHAN ! Say welcome to Ramadhan which comes once a year ! ;)
tapi kan yang sedihnya aku tak sempat ganti puasa :( menyesal gila tak ganti awal awal. Mesti kena bayar fidyah and Im so ashame to do so (heh padan muka kau ika, tau pun malu tapi mama suruh ganti kau tangguh tangguh) hehehe. Next year nak ganti awal awal lah. Btw, haa selamat berpuasa kepada semua keluarga saya, semua kawan kawan saya dan semua orang Islam !

p/s: Kepada awak si abam belang , haa this year puasa penuh kay. Jangan ponteng lagi ! ilysm !

scroll down your mouse guys,




1 AUGUST 2011 (2nd month)

Nampak tak gambar kat atas ? nak bagi gambar atas ni berkait dengan apa yang aku nak cakap , yeah lets starts with this wishes !
'HAPPY SECOND MONTHSARY AMIRUL HAKIM <3 '
Omg, Iloveyousomuchasmuchasoxygenintheair!
Lets makes this forever and ever :)

Bhaha stop those cintancintun okay tengok bawah,



Nothing much to say about the picture above this , hahaha we went out to Pavillion for a shopping and watch movie. cerita "HANNA" weh -.-Best lah jugak, its about how can A teenage girl survives with her father in a forest which is far far away from peoples. Haa shopping tak banyak pun, ada lah 4 helai kat COTTON ON 2 helai kat F.O.S. Penat saya berjalan. Thanks so much AH sebab temankan saya yang sikit sikit penat sikit sikit penat ni. Sorry susahkan awak hehe. bak kata awak, saya memang selalu menyusahkan awak. Imissyou <3


p/s: Dalam masa yang sama, I would like to wish something. HAPPY 6' MONTHSARY TO AMIRA ZAIN/SYAHMI HALIM and FAIRUZ AISYA/AZMIN MUNIR :) stay together till the end kayy. Amin :)

Tuesday, July 26, 2011

perfection of your love



'You are the smoke to my high, You are the one I wanna marry'




wehh aku taktau kalau aku hilang kau macam manaaa ?
you promise me that you wont leave me right? :')
iloveyouwithlotsosload !
Im shoo happy with you <3

p/s: whoever you are, whatever you do, whatever you act, I love you just the way you are !

-xoxo-

ADA AKU KESAH ?

CAUTION !

well well, this is my first entry that I talk about my officially enemy. Sebab basicly I dont like to talk , mocking others in my so-called-clean-from-gossip-thingy blog. HAHAHA *okay ika okay stop :/

GAMBAR COMEL DI ATAS DI IMPORT KHAS UNTUK:

-SAMORON-

p/s: Please do 'muhasabah' diri before you call anybody with unappropriate name such as what? SUNDAL? hell no, sebab nama tu is shoo shoo suits for you :')

thankyou.

Sunday, July 24, 2011

SELAMAT PAGI !

Say, Hello love

I just woke up in the morning and the first thing I remember is YOU.
The second thing is your VOICE.
The third thing is your PICTURE.

With out those things, My face will be suffer to smile.

Abam Belang <3

Saturday, July 23, 2011

OOEMMGEEE GOT SPIDER WAB KAT BLOG SAYA

Based on the tittle stated above, Im so lazy like a fat pig to update my blog. Hahaha, weh aku private kan blog aku buat sementara selama sebulan, maaf lah to all my followers. Sebab ada lah sebab munasabah sebab apa aku private kan dulu. Penuh sangat dengan entry mengarut, aku baca balik rasa nak lempang diri sendiri hahaha -,- (okay ika, aku setuju tu).

Okayyy, where to start ? Apa je ada dalam life budak so-called 'Ika NataSHORT' ni? Bak kata omputeh in malay version I dun giv a fak to hu eber dat kol mi dat nem hahahaha. Comel apa? khrkhrkhr -.- Omakjah, life aku sekarang Ai emm shoo hepiii (nak buat love kat blog macam mana? -.-) Ehem, okay meh sambung baca meh anyonyonyo

scroll down baby,





1st June 2011 <3
Any idea to tell ? HAHAH nampak tak budak pendek jalan dengan budak tinggi ni kan. Weh honestly this is UNPLANNED. Sorry lah wa tak tinggi macam lu der huehuehue *siape tah ajar aku gelak macam ni. A day to remember, 1st june :) Kenapa eh? ohbaby I cant tell you further hahaha eiii badget je kau kaaaa -.- Okayokay, manusia kat atas ni my 'feberetboy' since 1st june, iloveyousomuchasmuchasthenumberofmyheartbeat kay Amirul Hakim:)

p/s: Kalau korang ni seorang yang alert, blogpost aku before ni i've mentioned ada sorang humanbeing named 'abang belang' tu kan. Anddd, ni lah dia orang nya :') Unpredictable right? Sumpah like tak percaya we are going this far, I love you, Batman haha (izzad cakap kay)

----------love story ends here for today---------

tengok bawah lagi baby,


ARSENAL FOR REAL


Kelap Kipas cehh haha


Nampak tak manusia manusia kat atas ni dengan semangat nya pakai jersey negara pilihan masing-masing? Hahaha Comel je semua macam barbie doll hehe. I shuwerr (jawa style) I support Arsenall go go go gunners :p Like you all know, arsenal kitai Malaysia for 4-0 haha, its okay Malaysia. Bangun dan jadi Harimau lebih liar hehehe.

Okay sambung ce cite atas ni, aku pergi stadium BJ by my so-called driver cehh tau abang ni mampus saya hehe no lah, aku pergi naik kereta lah dengan Ashraf Jinggo. Sampai sana, semua lelaki, saya sorang je yang berjantina lain daripada mereka hahaha well I dont even care ahaha. Janji ada "Abang Belang" khrkhrkhr nampak tak mengada dia tu ? -.-

-------okay cerita bola habis sini je kay-------


tunduk ke bawah sikit lagi nak habis dah ni,







Tempat: Sunway pulak kan hahah (so what ika? Sunway je pun, kecoh -.-)

Ni lah tu lah ni lah tu lah ni, apa pulak tak percaya? hahaha masa ni bowling lawan Sekolah SBT lain, Sri Putri and so on. Semua orang like cakap 'bola kau bola tipu doh, bola controll' eii sakit hati saya dengar hahaha. Like always lah bola aku dah habis sopan santun dah. Punya lah slow tapi straight je, sebab wa tak reti bola spin derrr. Sorry aku pandai bola straight je, so yu don jaj mi laik ai em pawer inaf pffftttt. Janji aku dapat marks kay :') AHAHA.

Overall, we got third place, alhamdulillah :) Ni jelah pencapaian sukan saya so far lah. Ngehehehe, weh dah sakit jari menaip ni hahh. Karang type banyakbanyak you olls malas baca pulak hihihi. Continue later cute readers :) kbye

I love you forever and ever,
AH <3